Do pobrania:

 

MENU Przyjęć serwowanych (propozycje do wyboru)

Propozycja w cenie 80zł/osoba

Przystawka Placki ziemniaczane z wędzonym łososiem
Tymbaliki drobiowe z przepiórki
Zupa Rosół z kaczki z domowym makaronem
Krem z pomidorów, pesto bazyliowe, parmezan
Danie główne Pieczeń wieprzowa w sosie własnym, kluski śląskie, buraczki zasmażane
Pierś z kurczaka faszerowana szparagami i szynką dojrzewającą, ziemniaki puree, szpinak blanszowany
Deser Sernik z gorącymi wiśniami i bitą śmietaną
Szarlotka z bitą śmietaną i gałką lodów

 

Propozycja w cenie 100zł/osoba

Przystawka Pierogi z kaczką
Tatar z polędwicy wołowej
Zupa Zupa cebulowa francuska z grzankami
Krem z cukinii z prażonym sezamem
Danie główne Połówki pieczonej kaczki z jabłkami, opiekane ziemniaki, modra kapusta, karmelizowane jabłka
Zrazy wołowe, kasza gryczana, surówka z buraczków
Polędwica z dorsza pod beszamelem, ziemniaki gotowane z koperkiem, ratatouille
Deser Kruszona beza w sosie malinowo-śliwkowym z gałką lodów
Lody z gorącymi malinami i świeżą miętą

 

Propozycja w cenie 120zł/osoba

Przystawka Pasztet z jelenia
Chorizo w czerwonym winie
Zupa Rosół z perliczki z kluseczkami francuskimi
Zupa kurkowa z tymiankiem
Danie główne Pieczeń cielęca w sosie borowikowym, kluseczki francuskie, blanszowane marchewki z porem, imbirem i jabłkiem
Poliki wołowe w sosie winnym z demiglace, puree grzybowe, szpinak blanszowany
Filet z dorsza atlantyckiego w sosie rakowym, pieczone ziemniaki, blanszowane marchewki z porem, imbirem i jabłkiem
Deser Czekoladowy fondant z lodem i sosem malinowym
Tort bezowy z truskawkami i serkiem mascarpone

 

Dla Dzieci

Zupa Złocisty rosół z makaronem domowym
Zupa pomidorowa z makaronem
Danie główne Fileciki z kurczaka z frytkami
Schaboszczak z mizerią i ziemniaczkami puree
Deser Lody z bitą śmietaną i polewą owocową

 

MENU Przyjęć w formie bufetu (przy jednoczesnym zamówieniu przyjęcia serwowanego i bufetów - cena bufetów zostanie obniżona o 10%)

Menu w cenie 80zł /osoba

Mięsa Półmisek mięs pieczystych i wędlin staropolskich | Biała kiełbasa własnej produkcji w sosie chrzanowym
Ryby Śledź w oleju lnianym z cebulą
Sałatki Sałatka jarzynowa | Sałatka z wędzonym łososiem
Sery Mozarella z pomidorami i bazylią
Na ciepło Barszcz czerwony z krokietem
Na słodko Półmisek ciast | Półmisek owoców sezonowych

 

Menu w cenie 100zł /osoba

Mięsa Tatar wołowy | Pasztet z jelenia z piklami
Ryby Filety z Matyjasa w trzech smakach | Różyczki z łososia z Ricottą
Sałatki Sałatka z wędzonym indykiem, gruszką, winogrono i serem lazur | Sałatka z serem Haloumi, karmelizowane bakalie, truskawki
Sery Roladki z bakłażanem z kozim serem
Na ciepło Boeuf Stroganow z kluseczkami francuskimi
Na słodko Półmisek ciast | Półmisek owoców sezonowych

 

Menu w cenie 120 zł /osoba

Mięsa Pasztet z dziczyzny z sosem Cumberland | Mięsa pieczone: szynka, schab, karkówka, boczek
Ryby Śledź z confit z czerwonej cebuli | Ceviche z wędzonego łososia
Sałatki Sałatka z awokado Hass | Sałatka z grillowanym kurczakiem i ananasem | Carpaccio z marynowanego buraka z kozim serem
Sery Deska serów z jabłkami, selerem naciowym i orzechami
Na ciepło Zupa gulaszowa | Krewetki z grilla z czosnkiem
Na słodko Półmisek ciast | Półmisek owoców sezonowych
  • Wyjątkowa noc
  • PAKIET Będę leżeć i czytać
  • PAKIET Dla zakochanych
  • PAKIET Weekend dla dziewczyn
  • Hotel Bursztynowy Pałac | Night Club